هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۶ دی ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی در مشهد: هدف سازمان بهزیستی، چیرگی بر «بدزیستی» است برنامه‌های ویژه شهرداری مشهد برای ولادت حضرت علی(ع) تبریک متفاوت روز پدر توسط شورای اسلامی شهر مشهد مقدس درباره تاریخچه یکی از باغ‌های مشهور شهر با قدمت دوره صفوی | «عشرت‌آباد»، تحفه سبز مشهد امضای تفاهمنامه علمی میان شهرداری مشهد و دانشگاه حکیم سبزواری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: همت دوره ششم مدیریت شهری برای ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی سرویس دهی رایگان قطار شهری مشهد در روز ولادت امام علی (ع) و روز پدر (۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: اتوبوس های جدید در مسیرهای پرتردد شهر جانمایی شوند+ویدئو پلمب مرکز لیرز غیرمجاز و یک کافه بازی متخلف در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) سهم ۴۰ درصدی حمل‌ونقل عمومی از سفر‌های درون شهری در مشهد | ۱۵ درصد سفر‌های روزانه مشهد با اتوبوس انجام می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از وانت های فروش میوه در کنار جاده کلات برگزاری نخستین نشست شورای عالی اندیشه‌ورز مدیریت شهری مشهد | بهره‌گیری از نظرات نخبگان و مدیران باسابقه شهری + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی مشهد: به نگاه‌های نقادانه برای اتخاذ تصمیمات بهتر در اداره شهر نیازمندیم صرفه‌جویی میلیاردی با بومی‌سازی قطعات مترو توسط مهندسان مشهدی کاشت یک میلیارد درخت در کشور به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع) رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: بیش از ۵۰۰ خدمت توسط مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود مترو، نیازمند نگاه ویژه دولت در تأمین منابع مالی و قطعات یدکی برای قطار‌ها تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد در محور توس با ۱۸ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس جدید توزیع روزانه ۵۰۰ هزار لیتر آب شرب در روستاهای خراسان رضوی
سرخط خبرها

مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهرها: کلید شهر در دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود

  • کد خبر: ۲۴۵۴۵۷
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهرها: کلید شهر در دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود
مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهرها گفت: این حجم از کار و دستاورد در شهرداری مشهد در شرایطی است که کلید شهر در دست شهردار نیست، اگر کلید شهر در دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سید علی میرنجاتی امروز، ۲۵ مردادماه، در جلسه شهردار، معاونان شهرداری، شهرداران مناطق و مدیران عامل شهرداری با فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: این حجم از کار و دستاورد در شرایطی است که کلید شهر در دست شهردار نیست، اگر کلید شهر دست شهرداری باشد دستاوردها می‌‎تواند بسیار وسیع تر شود.

وی افزود: در کشور به لحاظ شکلی و ساختاری وزارت کشور در حوزه شهرداری‌ها مدعی است، اما به قدری مشغله‌های امنیتی، سیاسی و انتخاباتی دارد که بحث شهرداری‌ها موضوع جدی وزرا نبوده و نیست؛ در نتیجه باعث شده امروز بیش از ۷۵ درصد جمعیت کشورمان در شهر‌ها سکونت پیدا کنند و کلان‌شهر‌ها امروز با آسیب‌های جدی مواجه هستند.

میرنجاتی با بیان اینکه در چهار برنامه بحث مدیریت شهری مطرح شده است، عنوان کرد: هیچ‌گاه شرایط تحقق این موضوع به دلیل اینکه رویکرد حکمرانی در کشور متمرکز بر دولت بوده، توجه به مدیریت شهری به رغم اینکه در قانون اساسی بر آن تمرکز دارد، ایجاد نشده است.

مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها ادامه داد: تمرکز قوانین بر اداره شهر و روستا توسط شورا و شهرداری‌ها بوده، اما متاسفانه با گذشت ۴۰ سال به سمت دولتی شدن بیشتر شهرداری‌ها پیش رفتیم که بخشی به دلیل تغییر نگرش شورای نگهبان است. آنچه در کلان‌شهر‌ها به جمع‌بندی رسیدند این بود که راه حل مشکلات مدیریت شهری این است که سیاست‌های کلان رهبری تدوین و ابلاغ شود.

وی اضافه کرد: تدوین سیاست‌های کلان حوزه مدیریت شهری و روستایی تقریبا تدوین شد و تغییراتی در نحوه اداره و سیاست‌گذاری مجمع اتفاق افتاد اما ادامه پیدا نکرد. جناب فضائلی در دفتر رهبری کمک کنید که این موضوع دوباره در مجمع در دستور کار قرار گیرد؛ زیرا می‌تواند بخشی از خلا مدیران شهری را برطرف کند.

میرنجاتی بیان کرد: بحران شهری ما از حاشیه شهر شروع می‌شود و بحران‌های امروز ما به دلیل شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی حاشیه شهر است که باید کنترل و خدمات ارائه شود. این در توان شهرداری‌ها نیست؛ زیرا مهاجرت به شهرها ناشی از عدم تحقق سیاست‌ها است.

مشاور عالی مجمع شهرداران کلانشهر‌ها خاطرنشان کرد: آنچه در زیر پوسته شهر و به ویژه مشهد مهم بوده، حضور افغانستانی‌ها است که بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در مشهد حضور دارند. این موارد در حوزه شهرداری نیست، اما آثار آن مترتب از مسائل شهری و اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه آستان قدس رضوی برای کل کشور یک فرصت بوده و برای مشهد یک فرصت مضاعف است، تصریح کرد: تمرکز وقفیات بر ارائه خدمات به زائر است. اینکه همه امور وقف را در محدوده اماکن متبرکه حرم متمرکز کنیم، نیازمند تجدید نظر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->